.
News Image

Kamagurka bij Pizza Hut

Vanaf volgende week kan je Kamagurka vinden bij Pizza Hut.


Kamagurka en Pizza Hut lanceren 9 december een speciale editie van The Pizza Hut BOX. Alle topproducten van Pizza Hut samengebracht in 1 ludieke doos, ontworpen door de Belgische cartoonist-schilder Kamagurka. Met ‘The Kamagurka Box’ willen beide partijen kunst in de huiskamers brengen.



In december wordt de limited edition van The BOX gelanceerd, waarop Kamagurka zijn creatieve lusten op heeft los gelaten. Het resultaat is een zeer kleurrijke doos, totaal afwijkend van een normale pizza doos. De ludieke cartoon op de doos gaat over liefde voor de pizza, met als doel kunst in de Belgische huiskamers te brengen.



Volgens Kamagurka komen lang niet alle gezinnen in aanraking met kunst. Door kunst te brengen op een creatieve manier kan daar verandering in gebracht worden. De pizzadoos van Pizza Hut leek daarvoor het ideale medium. “Vanaf nu eet ik elke dag pizza. Met mijn cholesterol is alles ok.”: luidt het bij Kamagurka.



Pizza Hut is vooral gekend voor zijn beroemde Amerikaanse Pan Pizza en de talrijke korstinnovaties, zoals Cheezy Crust, Crown Crust,... “Afgelopen zomer lanceerde we ‘The BOX ‘, een handige pizzadoos waarin al onze topproducten gebundeld zitten zoals Chicken Wings, Chicken Croq’s, Lookbroodjes, American Potatoes en de alom bekende Pan Pizza. Voor de eindejaarspromotie wilden we onze klanten iets speciaals bieden, vandaar deze tijdelijke editie. De Kamagurka Box toont duidelijk aan dat kunst en food hand in hand gaan.” Besluit Stef Meulemans, CEO van Pizza Belgium NV.



‘The Kamagurka Box’ is te verkrijgen in alle Pizza Hut filialen in België vanaf 9 december en kost ongeveer 25€.


Bio van Kamagurka

Meer Over:

Kamagurka