.
Kamal Kharmach
woensdag 3 januari 2024

Kamal Kharmach: “Het lijkt relatief makkelijk”

Maar je mag het niet onderschatten

Als er iemand een vrolijke nooit kan brengen in een programma als ‘Een Echte Job’, dan is het Kamal Kharmach wel. Hij kwam terecht op de Spoedafdeling van het ziekenhuis en dat was niet altijd makkelijk in het begin.

“Het werk van een verpleegkundige lijkt relatief makkelijk als vijf BV’tjes het ook meteen kunnen. Daar had ik het wat moeilijk mee. Mijn zus is verpleegkundige en mijn vrouw Siham studeert het nu ook. Dus ik weet hoe zwaar die job is. Daarom heb ik dan uiteindelijk ‘ja’ gezegd, om vooral te laten zien hoe zwaar het is”, zegt Kamal in Primo.

Kamal is comedian en presentator, dit lag dus behoorlijk ver uit zijn comfortzone. Hij wist op voorhand dat het behoorlijk pittig kon worden.

“Die shiften alleen al. Ik ben het niet gewend om m’n wekker om vier uur te zetten, hoor. Het was crazy. Ik heb er ook nooit van gedroomd of zo om in een ziekenhuis te werken. Ik dacht ook dat ik te dom was om zoiets te moeten doen. Maar ik moet zeggen: door de opnames van ‘Een echte Job’ ben ik echt van die job gaan houden. Al overweeg ik geen carrièreswitch.”

Bio van Kamal Kharmach