.
Kamal Kharmach
zaterdag 7 oktober 2023

Kamal Kharmach is barmhartige samaritaan

Kamal Kharmach ontpopt zich tot financiële held 

De verlichte steden van Amerika werden dit jaar verrijkt met het bezoek van Kamal Kharmach die niet alleen zijn humor, maar ook een stukje Belgische zuinigheid naar het verre westen bracht; dat schrijft Dag Allemaal.

Zijn charmante dochtertje kreeg daarbij van papa-gâteau (suikeroom) Kamal meer dan eens haar zin en dat legde niet enkel druk op zijn portemonnee, maar ook op zijn geduld. Terwijl ze door de uitgestrekte landschappen van Utah en Arizona trokken, werd duidelijk dat de charmante vader-dochterband niet enkel hartverwarmende taferelen opleverde, maar soms ook de financiële stabiliteit van het gezin een tikkeltje aan het wankelen bracht. Kamal, nu met een vernieuwde focus en zijn eigen economische wijsheid, keert terug naar België met een missie: om anderen te helpen het evenwicht te vinden tussen het zijn van een liefhebbende, gevende ouder en het behouden van een solide financiële basis.

Samen met Kristel waagt hij zich aan een nieuw avontuur waarin ze met praktische tips en een vleugje humor de financiële geheimen van het gezinsleven onthullen.

Bio van Kamal Kharmach

Meer Over:

Kamal Kharmach