.
Kamal Kharmach en Kristel Verbeke
vrijdag 29 september 2023

Kamal Kharmach: “Ze is veel natureller dan ik”

Ze waren een goed team

Toen Kamal Kharmach en Kristel Verbeke te horen kregen dat ze zouden moeten gaan samenwerken, zorgde dat toch voor een beetje stress bij allebei. De twee kenden elkaar niet en dan is dat toch altijd een uitdaging.

“Dat kan tot clashende ego’s leiden: ‘Ik wil meer tekst’ of ‘Mijn naam moet als eerste op de aftiteling staan’. Maar bij ons? Niks van dat alles. Kristel maakt televisie met dezelfde ingesteldheid als ik: het moet ergens over gaan, en bij voorkeur niet over onszelf. We waren snel op elkaar ingespeeld”, vertelt Kamal aan Humo.

Kamal is heel enthousiast over zijn samenwerking met Kristel. Hij heeft alleen maar lovende woorden over voor de gewezen K3-zangeres.

“Kristel is heel naturel in hoe ze omgaat met mensen. Het eerste wat ik deed bij elk gezin, was in de paperassen gaan graven op zoek naar de financiële lekken. Het enige wat Kristel vroeg, was: ‘Waar in jullie huis mag ik niet kijken?’ Ze ging snuffelen in elk hoekje op elke zolder. Ik was onder de indruk van hoe ze een kast kon opentrekken en meteen zag: hier klopt iets niet.”