.
Karel Deruwe
zaterdag 1 oktober 2022

Karel Deruwe over ‘Familie’: “Wat ze beweren klopt niet”

Hij is er erg trots op

Op 17 september was het groot feest in de Lotto Arena van Antwerpen. Daar vond het grote 30 jaar ‘Familie-feest’ plaats. En dat het een feest werd, dat zullen de fans en acteurs alleen maar kunnen beamen.

Wie ook van de partij was, was Karel Deruwe, die ooit de rol speelde van Guido Van den Bossche. Hij was erg enthousiast over de show.

“Zalig dat de Bomma hier haar 96ste verjaardag mag vieren. Volgens mij bestaat ‘Familie’ over honderd jaar nog, het is een handelsmerk”, klinkt het in Dag Allemaal.

Voor de fans van de soap zal Karel voor altijd Guido Van den Bossche blijven en ook na al die jaren blijft Karel daar toch bijzonder fier op.

“Die rol heeft me een elan gegeven. Ik heb van ‘Familie’ veel gekregen en met overtuiging tien jaar van mijn leven gegeven. Wat sommige ook beweren: ik kijk zeker niet neer op ‘Familie’.”

En dat wou hij dan ook graag bewijzen door naar het feest te komen. “Ik heb er alleen maar goede herinneringen aan, vooral aan de vele buitenlandse reizen die we mochten maken.”