.
Karen Damen
zondag 19 mei 2024

Karen Damen: “Als het niet meer gaat, gaat het niet”

Hoe jammer ook

Je hoort het wel vaker van ouders dat ze zich schuldig voelen tegenover hun kinderen wanneer ze scheidden van de mama of papa. Ook Karen Damen heeft zich daarover schuldig gevoelt. Maar samen blijven voor een kind is nooit een goede reden.

“Antony en ik hebben heel hard ons best gedaan om ons huwelijk te redden, net om die reden, maar als het niet meer gaat, gaat het niet meer. Mijn ouders hebben veel te lang gewacht om uit elkaar te gaan. Achteraf zeiden mijn zus en ik: 'Jullie hadden dat veel eerder moeten doen, want jullie waren ongelukkig.”, blikt Karen terug in Story.

Toen de ouders van Karen uit elkaar gingen, had ze ongeveer dezelfde leeftijd als haar zoon Sky nu. Maar zij heeft toen heel erg van de situatie geprofiteerd.

“Plots begon ik de rebelse tiener uit te hangen. Ik zie het Sky niet meteen doen, dat zit gewoon niet in hem. Vroeger hoopte ik dat hij een computernerd zou worden die nooit uitgaat, maar nu denk ik: profiteer maar van het leven. Hij zal dan misschien weleens een keer te veel drinken of ambras krijgen met iemand, maar weet je, ik heb ook van alles uitgestoken en het is altijd goed gekomen met mij.”

Bio van Karen Damen

Meer Over:

Karen Damen