.
Karen Damen
vrijdag 17 maart 2023

Karen Damen: "Amaaaaaai! Dit had ik echt niet verwacht"

Eerste show nu al uitverkocht.

Karen Damen kondigde nog maar net haar allereerste ONE WOMAN SHOW aan, op 13 december 2023 in de Arenberg in Antwerpen, die binnen een mum van tijd volledig uitverkocht. Wegens de grote vraag komt er daarom een extra voorstelling, op 14 februari 2024 in de Arenberg in Antwerpen!

Dat Vlaanderen massaal benieuwd is naar de eerste keer dat Karen Damen op het podium zal staan met haar eigen One Woman Show is wel duidelijk: Nog geen 6u nadat 'de rosse van K3' - en intussen één van de populairste TV-gezichten vandaag de dag - haar One Woman Show in verkoop ging, is deze volledig uitverkocht!

Fans die te laat waren om een ticket voor de voorstelling te bemachtigen, hoeven echter niet te treuren: Wegens de grote vraag komt er namelijk een extra voorstelling op 14 februari 2024 in de Arenberg in Antwerpen!

Karen Damen: "Amaaaaaai! Dit had ik echt niet verwacht. Een ongelofelijke dankjewel allemaal. Ik beloof iedereen een avond met buikpijn … hopelijk van het lachen!"

Tijdens de 90-tig minuten durende voorstelling zal Karen elke ‘Eerste Keer’ delen die haar doorheen de jaren is bijgebleven: Van haar eerste keer naar school tot de eerste keer sex. Van de eerste keer op het podium met K3 tot de eerste keer op dieet … een humoristische tocht langs haar leven. Voor de eerste keer alleen en voor de eerste keer op een theaterpodium.
Voor zij die dachten dat ze alles al wisten over Karen Damen, wordt deze show een heuse eye-opener!
Tickets via Gracialive.be .

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Karen Damen

Meer Over:

Karen Damen