.
Karen Damen
zondag 26 maart 2023

Karen Damen: “Hij polste naar mijn plannen voor de toekomst”

Ze gaan weer samen in zee

Heel wat jaren geleden was Niels William, alias William Vaesen niet bij K3 weg te slaan. Hij zette K3 op de kaart en zorgde ervoor dat de groep ontzettend populair werd. Toen Karen, Kristel en Kathleen ermee ophielden, verloren ze het contact met William wat uit het oog.

Maar nu gaat William terug samenwerken met één van de K’tjes. En dat is niemand minder dan Karen Damen. Zij komt binnenkort met een onewomanshow en William gaat haar daarbij helpen.

“Het was inderdaad al eventjes geleden dat we elkaar gehoord hadden. Ik had hem nog wel een paar keer gehoord toen Kathleen in The Masked Singer’ zat en dan kwamen we elkaar deze zomer tegen bij Camille. Daar polste hij naar mijn plannen voor de toekomst”, vertelt Karen aan Dag Allemaal.

Hij bracht Karen uiteindelijk op het idee om iets te doen zoals een onewomanshow. Hij moet altijd erg lachen om Karen en is er zeker van dat er nog heel wat mensen haar grappig vinden.

“Gij hebt humor, ge moet daar iets mee doen. ’n Tournee in culturele centra. Wat liedjes zingen en plezante anekdotes uit je leven en carrière vertellen.”

Bio van Niels William en Karen Damen