.
Kathleen Aerts
donderdag 4 januari 2024

Kathleen Aerts: “Er moet voortdurend geklust worden”

Er is altijd wel iets stuk

Het is ondertussen al zo’n twee jaar geleden dat Kathleen Aerts haar guesthouse ‘Droom’ heeft geopend, samen met haar man Steven. Het was een moeilijke zoektocht, maar een droom is dan toch in vervulling kunnen gaan.

“Voor een verblijf in de lente en de zomer moet je al een jaar vooraf boeken. Het heeft ons wel bloed, zweet en tranen gekost om dit te realiseren. De bouwkwaliteit is hier minder dan in België, dus moet er voortdurend geklust worden. In juni sluiten we zelfs twee weken om alles te verfraaien. De eerste dagen na de opening werd weleens geklaagd over een verfgeur. Of dat er water in douches bleef staan. Maar die problemen zijn al lang van de baan”, zegt Kathleen in Story.

Nu komen er alleen nog maar tevreden klanten over de vloer en dat stemt Kathleen en Steven gelukkig. En ze zijn ook erg gelukkig met de aankoop van hun zonnepanelen en batterij.

“Zo is er nu 24/7 elektriciteit in Droom, wat in Zuid-Afrika niet evident is door de loadshedding, wanneer de stroomtoevoer tijdelijk wordt stopgezet.”