.
News Image

Kathleen Aerts heeft groot nieuws!

Dit hadden we niet verwacht!


In het najaar van 2015 raakte bekend dat Kathleen Aerts, de oorspronkelijke blonde van K3, naar Zuid-Afrika verhuisde. Een bericht dat door haar management werd tegengesproken want Kathleen zou gewoon in Vlaanderen blijven wonen maar voor een ietwat langere periode naar Zuid-Afrika trekken om voor haar mama te zorgen. Ondertussen zijn we 10 maanden verder en is het woord verhuis een logisch gevolg geworden. Kathleen woont en leeft in Zuid-Afrika, al laat ze Vlaanderen niet in de steek. Dit najaar komt ze terug naar Vlaanderen, ook al is het maar voor enkele weekjes en om te werken. Maar we zien Kathleen binnenkort wel op televisie.



Eerder dit jaar werd Kathleen gevolgd door een cameraploeg. Programmamaker Eric Goens had de eer en het genoegen om naar Zuid-Afrika te trekken en het leven van Kathleen Aerts daar te volgen. Die beelden zijn binnen enkele weken te zien in Kroost op VIER. Wellicht zelfs al in de eerste aflevering die uitgezonden zal worden. VIER stelt het programma wellicht deze week nog aan de pers voor maar tijdens de persvisie zal Kathleen er niet bij zijn. Zij blijft liefst van al in het mooie Zuid-Afrika want daar voelt ze zich goed. En bovendien heeft Kathleen het bijzonder druk. We hebben trouwens nog nieuws over Kathleen!



Kathleen Aerts heeft een single opgenomen. Enkele maanden geleden zat ze in Zuid-Afrika in de studio voor de opname van een single die ook bij ons zal verschijnen. Die single heeft te maken met de uitzending van Kroost op VIER en zal vanaf de dag van de uitzending op iTunes verschijnen. Maar verwacht Kathleen niet meteen in ons land om de single te promoten. Pas in de tweede helft van november komt Kathleen voor enkele weken terug naar Vlaanderen en Nederland om er op te treden en lezingen te geven. Manager Gino Moerman vertelde ons dit weekend dat Kathleen verschillende Sinterklaasshows zal doen in de aanloop van het kinderfeest.