.
Alix Konadu in Familie - aflevering 7068
zondag 6 november 2022

Kato van ‘Familie’ in groot gevaar

Heftige beelden bij ontknoping naar zoektocht verkrachter

In het studentencomplex van Kato (Alix Konadu), Louise (Charlotte Sieben) en Jelle (Maarten Cop) werd een meisje verkracht in de toiletten. Kato was hiervan getuige zonder dat ze het zelf besefte want ze dacht dat het een gewone vrijpartij was.

Toen bleek dat dit niet zo was, kampte Kato met een groot schuldgevoel. De nieuwe kotgenoot Ian (Jasper Heyman) hielp haar om dit gevoel te doen verdwijnen en trok naar de chalet van zijn rijke ouders maar daar ontdekte Kato een pet die ze herkende. Het was dé pet die de verkrachter droeg op die bewuste avond in de toiletten, lezen we in TV Familie.

Kato snuffelde in de gsm van Ian en ontdekte bewijsmateriaal van andere verkrachtingen, waarna ze het op een lopen zette. Gelukkig waren Cedric (Yanni Bourguignon) en Louise al onderweg en konden ze Kato redden.

Door deze feiten stijgt de spanning in ‘Familie’ naar een absoluut hoogtepunt want Ian loopt nog steeds vrij rond en Kato is niet veilig, aldus TV Familie.

Het wordt voor Kato een ware strijd om Ian te ontmaskeren zonder hierbij zelf het slachtoffer van verkrachting te worden.