.
Katrien De Becker
zondag 26 november 2023

Katrien De Becker: “Het is daar enorm veel veranderd sinds mijn vertrek”

Ze kan perfect vergelijken

Als actrice heb je natuurlijk weinig structuur in je leven. Wie acteert in een soap zoals ‘Familie’ of ‘Thuis’ heeft dat misschien iets meer. Katrien De Becker heeft in beide mogen meespelen en ze moet toegeven dat ze het toch wel mist.

“Dat was allesbehalve een nine-to-fivejob, hoor. Het grootste verschil tussen 'Thuis' en 'Familie' is waar het productieteam gevestigd is. Bij 'Familie' zaten die een verdieping hoger. Toen ik bij 'Thuis' begon, viel het me onmiddellijk op dat iedereen op dezelfde vloer werkt. Iedereen zat er gewoon gezellig samen, letterlijk én figuurlijk op hetzelfde niveau. Overigens betekent dit niet dat de mensen bij 'Familie' het hoog in hun bol hebben, hoor. Helemaal niet. Wat beide soaps gemeen hebben, is het hoge werktempo”, zegt ze in Primo.

Sommige mensen zien de twee soaps als concurrenten, Katrien vindt het vooral appelen met peren vergelijken. Voor haar zijn het twee heel verschillende series.

“En het gaat er ook niet om welke soap de beste is of de meeste kijkers trekt. Overigens beweegt er wel wat bij beide series. 'Thuis' is bijvoorbeeld enorm veranderd sinds ik er weg ben.”

Bio van Katrien De Becker

Meer Over:

Katrien De Becker