.
Katrien De Becker in Familie
maandag 4 december 2023

Katrien De Becker: “Voor je het weet is het voorbij”

Ze wordt ouder, net als iedereen

Iedereen wordt ouder, ook actrice Katrien De Becker. Hoewel ze nog maar 52 is, zijn er toch al een aantal dingen die haar heel erg zijn opgevallen de voorbije jaren.

“Het lijkt steeds verder op te schuiven. Ik bedoel: ik ben nog máár 52, maar tegelijk toch ook ál 52. Ik ben niet bang om oud te worden, en ik vermoed dat dit komt omdat er een bepaalde rust in mijn leven neergedaald is. Kijk, ik ga nu iets raar zeggen, maar als ik morgen doodval, kan ik met de hand op mijn hart zeggen dat ik een mooi leven gehad heb”, zegt Katrien in Primo.

Wanneer je ouder wordt overlaad iedereen je met advies. Maar niet elk advies is even waardevol of nuttig. Toch heeft de actrice van haar vader al heel wat nuttige raad gekregen.

“Zijn lijfspreuk was dat je moet genieten van ieder moment. En vooral: veel dingen relativeren. Want voor je het weet, is het leven voorbij. Daar denk ik nu echt wel aan, nu ik even oud ben als mijn vader toen hij stierf. Kijk, slijtage hou je niet buiten de deur. De tand des tijds spaart niemand. Maar ik probeer de juiste keuzes te maken. Ik doe al een tijdje aan intermittent fasting. Ik eet binnen de acht uur dus twee maaltijden en verder eet ik heel gezond. Wel, ik voel me nu fitter in mijn hoofd én betere in mijn vel.”

Bio van Katrien De Becker

Meer Over:

Katrien De Becker