.
Katrien De Ruysscher
woensdag 9 oktober 2024

Katrien De Ruysscher: “We moeten het met z’n allen doen”

Ze werd er wat ongelukkig van

Katrien De Ruysscher, actrice bij ‘Thuis’ telt af naar 13 oktober. Die dag zijn het verkiezingen en is ze terug te vinden op de lijst van Vooruit in de stad Lommel.

In het verleden werd er meermaals bij Katrien gepolst of ze geen interesse had en politieke ambities, maar daar paste ze liever voor.

“Deze keer zag ik de combinatie met mijn job en gezin wél zitten, omdat de kinderen intussen al wat ouder zijn. Ik heb een tijd gedacht dat politiek niets voor mij was, maar werd wel ongelukkig van wat er allemaal misloopt in de maatschappij. Samenleven is geen verhaal van wij tegen zij, we moeten het met z'n allen doen”, klinkt het in Dag Allemaal.

Katrien neemt haar taak heel serieus en gaat ook langs bij mensen die haar een mail sturen in verband met belangrijke kwesties. Zo gaat ze langs bij onthaalouder Eline om te luisteren naar haar opmerkingen in verband met de noden van de kinderopvang.

“Als moeder van drie kinderen ligt de problematiek mij na aan het hart. Mijn eigen kinderen zijn ook altijd naar een onthaalmoeder geweest. Het persoonlijke en huiselijke vind ik heel belangrijk. Je kan zelf pas goed functioneren op het werk als je weet dat je kinderen in goede handen zijn.”

Bio van Katrien De Ruysscher