.
Katrien Devos en Mark Verstraete
maandag 12 augustus 2024

Katrien Devos: “Het is niet altijd fraai wat we zien” 

Ze wil er niet aan meedoen 

Katrien Devos heeft veel leuke dingen mogen doen in haar leven, waaronder ‘De Kotmadam’. Ze is nu 73 en geniet van het leven. Ze weet ook niet wat de toekomst haar nog zal brengen, maar kijkt er wel naar uit.

“Het is soms allemaal niet zo fraai wat we rondom ons zien, maar een positieve ingesteldheid kan er toch toe bijdragen dat deze wereld wat leefbaarder wordt. Ik wil niet meedoen aan alle negativiteit die sommigen tegenwoordig zo blijken te koesteren. Stop met zeuren! Morgen is er weer een nieuwe dag en misschien is die wel beter dan vandaag”, klinkt het in Story.

De actrice heeft de positieve kijk op het leven altijd van thuis meegekregen, en ze is net zoals haar mama een positieve dame.

“Ze is een tijd geleden gestorven en ik mis haar nog steeds. We belden elkaar elke dag. Ze is vroeg weduwe geworden, maar wist achteraf nog een heel mooi leven uit te bouwen. Ze pikte tot op het einde graag nieuwe dingen op en was heel nieuwsgierig. Ze is er altijd geweest voor anderen. Dat zorgzame is ook iets wat ik van haar heb.”

Bio van Katrien Devos

Meer Over:

Katrien Devos