.
Sam Gooris en Kelly Pfaff
vrijdag 23 september 2022

Kelly Pfaff blijft eeuwig jong: “Hij is daar totaal niet mee bezig”

Ze doet er veel voor

Dat Kelly Pfaff 45 jaar is, je zou het bijna niet zeggen. Ze ziet er nog altijd even stralend uit als 20 jaar geleden en zorgt dan ook goed voor zichzelf. Zo is sporten een belangrijk onderdeel van haar routine om gezond te blijven.

“Vooral bedsport, haha. Ik dans, doe yoga en regelmatig workouts thuis. Al mijn oefeningen doe ik met de voeten tegen de muur, want dat is uiterst efficiënt. Voor je veertigste zorgt je lichaam voor jou, na je veertigste moet je zelf voor je lichaam zorgen”, zegt Kelly in Gazet van Antwerpen.

Heel wat vrouwen helpen de natuurlijk al eens een handje en kiezen voor botox en plastische chirurgie. Maar dat is iets waar Kelly voorlopig ‘nee’ tegen zegt.

“Ik ben ook gewoon bang van injecties. Het gezicht telt zoveel spieren, je zal het maar meemaken dat ze ergens verkeerd prikken. Ik smeer wel alle nodige crèmes, drink veel water, gebruik natuurlijke producten en neem mijn voedingssupplementen.”

Dat is een groot verschil tegenover Sam Gooris, haar man, die absoluut niet met zijn gezondheid bezig is. “Hij smeert geen crèmes, hij denkt niet na bij wat hij eet. Hij eet gewoon wat ik hem voorschotel.”

Download onze app voor iOS of Android