.
Expeditie Gooris met Sam Gooris en Kelly Pfaff
donderdag 4 mei 2023

Kelly Pfaff: “Dat zou te vermoeiend zijn”

Het was allemaal echt

Zelf was Kelly Pfaff lang ‘de dochter van…’ en ze krijgt nu ook vaak de vraag op wie haar kinderen Kenji en Shania het meeste lijken. En dan weet ze niet goed wat ze moet antwoorden. “Zo lijkt het wel alsof je zelf niets kan. Ieder mens is een andere puzzel”, begint ze in Dag Allemaal.

Vlaanderen heeft een aantal jaar lang kunnen meekijken in het leven van de familie Pfaff en daarin zag je de familie zoals ze echt zijn.

“De schone schijn ophouden zou te vermoeiend zijn. Maar je voelt je wel naakt als je zoiets doet, hé. De kinderen vinden die beelden van 21 jaar geleden grappig, maar ik niet. Mijn tenen krullen omdat ik mijn moeder soms de volle laag geef, want na de bevalling van Kenji had ik last van mijn hormonen. Ik vind het gênant om te zien en daar kijk ik niet.”

Kelly heeft er geen spijt van dat ze hebben gekozen om te stoppen met ‘De Pfaffs’. Want ze hadden niet alleen veel kijkers, maar ook veel mensen die kritiek hadden.

“Mensen die ons toen bekritiseerden, laten zich nu zelf filmen. Maar ik gun ze het beste, want ik weet dat het niet makkelijk is. Je maakt van jezelf een schietschijf. Ik heb er geen spijt van en ben er wijzer door geworden. Een uitdaging wordt pas een verlies als je ze niet aangaat, want dat betekent dat je stilstaat.”

Bio van Kelly Pfaff

Meer Over:

Kelly Pfaff