.
Sam Gooris
woensdag 19 juni 2024

Kelly Pfaff: “Het is een schande!” 

Bijna niet te geloven 

Corona heeft niemand veel goeds gedaan. Mensen verloren hun energie en zin om veel te gaan doen en moesten soms de zetel worden uitgetrokken. Ook Sam Gooris werd door zijn vrouw en kinderen geregeld de zetel uitgetrokken om gewoon mee te gaan wandelen.

Zo gingen Kelly en de kinderen vaak 2,5 kilometer wandelen en namen ze Sam graag mee. Al was dat soms een behoorlijk lastige opgave.

“We wonen op zo’n 400 meter van een bos. We stonden nog maar aan de ingang, en meneer zweette al als een paard. Op die hele afstand hebben we zeven keer gepauzeerd. Hij moest op een bankje gaan zitten, helemaal buiten adem. En dan verrekt hij nog een spier, kan je 't geloven? Ik zei: 'En jij moet binnenkort weer op een podium? 't Is een schande!' Maar da's het bewijs dat Sam het podium echt nodig heeft”, zegt Kelly in Dag Allemaal.

Dat was ook meteen de aanzet van Kelly om Sam te pushen om nog eens een nieuwe single uit te brengen. En maar goed dat hij naar Kelly heeft geluisterd.

“Niet om iets te bewijzen, maar zodat het voor zijn publiek verfrissend blijft om naar zijn optredens te komen. Sam kan niet zonder zijn publiek.”

Bio van Sam Gooris

Meer Over:

Sam Gooris