.
Kelly Pfaff
zondag 30 april 2023

Kelly Pfaff: “Ik kan vaak niet op woorden komen”

Ze spreken vaak Engels

Dat Kelly Pfaff een knappe vrouw is, dat valt niet te ontkennen. Die schoonheid ontdekten ze al heel vroeg, toen ze amper 15 was. Kelly werd gevraagd als model en zes jaar lang zou ze de wereld rondreizen als model.

Tot ze haar man Sam Gooris leerde kennen. Dat voelde voor haar aan als het moment om thuis te komen en haar leven in België weer op te bouwen.

“Vijftien jaar geleden opende ik een conceptstore met mak-up en kleding, maar na een jaar was dat voorbij. Ach, vallen maakt niet uit. Het komt erop aan hoe je rechtstaat. Je kan niet van de ene dag op de andere dag een marathon lopen”, lacht ze in Dag Allemaal.

Kelly heeft al heel wat van de wereld gezien, en niet alleen door haar modellencarrière. Zo heeft ze ook zes jaar in Duitsland gewoond toen haar vader een contract tekende bij ‘Bayern München’.

“Mijn zussen en ik gingen er naar een Europese school waar Engels de voertaal was. Toen we zes jaar later naar België terugkeerden, hadden we vijf talen geleerd. Boeken lees ik nog altijd in het Engels. En als Sam niet thuis is, spreken we hier de taal van Shakespeare. In het Vlaams kan ik vaak niet op een woord komen.”

Bio van Kelly Pfaff

Meer Over:

Kelly Pfaff