.
Sam Gooris en Kelly Pfaff
vrijdag 16 september 2022

Kelly Pfaff: “Ik speelde helemaal geen rolletje”

Ze bleef altijd zichzelf

De jeugd van de dochters van Jean-Marie Pfaff en Carmen zijn niet meteen ‘normaal’ te noemen. Doordat Jean-Marie een contract kreeg aangeboden bij FC Bayern München trok het gezin naar Duitsland om er te wonen en dus ook school te lopen.

Maar dat leverde de drie dames ook heel wat ervaringen op. Iets waar Kelly Pfaff altijd veel heeft uit geleerd. “Een nadeel is niet zomaar een nadeel. Ik heb geleerd om een ‘nee’ in een ‘ja’ om te zetten en niet bij de pakken te blijven zitten. Ik sta zelf heel realistisch en nuchter in het leven, maar probeer ook van de kleinste positieve dingen te genieten”, zegt Kelly in Gazet van Antwerpen.

Opgroeien als ‘dochter van…’ het is niet altijd gemakkelijk. En zo gebeurde het dan ook wel eens dat ze werd gepest. Iets wat gelukkig nooit lang duurde.

“Mijn vader speelde daarin een belangrijke rol. Hij was onze eigen Dr. Phil, want hij had zelf al gigantisch veel meegemaakt. Tenslotte was hij nog altijd dat ‘gastje van de barakken’. De rode draad in mijn leven is dat ik altijd met liefde omring ben geweest.”

Kelly is het ondertussen wel gewoon om kritiek te krijgen. Dat was tijdens de jaren dat ‘De Pfaffs’ op televisie kwamen niet anders. “Ik kreeg vaak te horen dat we een rolletje speelden. Maar ik ben daar altijd mezelf geweest. Waarom zou ik ook een rolletje spelen? Dat is heel vermoeiend.”

Bio van Kelly Pfaff

Meer Over:

Kelly Pfaff