.
Kelly Pfaff
zondag 16 april 2023

Kelly Pfaff: “Ik stond daar, sexy op de cover in een bushokje”

Ze ging nog naar school

Vlaanderen heeft heel wat bekende knappe vrouwen. Één daarvan is Kelly Pfaff. De vrouw van Sam Gooris en dochter van Jean-Marie Pfaff was al heel jong toen ze een carrière als model startte en die tijd herinnert ze zich nog goed.

“Ik zat nog op school toen ik sexy op de cover van Panorama stond. Met keepershandschoenen die mijn borsten bedekten, hing ik aan alle bushokjes. Ik was zo gegeneerd… Met een kap diep over mijn hoofd stapte ik de trein op”, blikt ze terug in Dag Allemaal.

Maar echt negatieve reacties kreeg Kelly niet. Alleen enkele medestudenten die plagerig vroegen waar haar handschoentjes waren wanneer ze op school kwam.

“Vandaag zou het een ander verhaal zijn. Door de sociale media kan zoiets nu maanden aanslepen, met bijtende commentaar. Ik weet niet of ik daartegen bestand zou zijn geweest.”

Mannequin worden was geen droom van Kelly, maar toen ze haar wilden in Parijs, besloot ze de sprong toch te wagen. “Ik was 15, kende alles van de danswereld, maar niets van mode. Ik meldde me met vier polaroids aan voor een casting van Armani. Men vroeg of ze mijn boek mochten zien… maar ik kon alleen maar bekennen dat ik geen castingboek had.”

Bio van Kelly Pfaff

Meer Over:

Kelly Pfaff