.
sam gooris, kelly pfaff
zondag 18 februari 2024

Kelly Pfaff: “Wij hebben geen last van die mannen” 

Maar het is soms ongemakkelijk 

Alle dagen gevolgd worden door een cameraploeg, het zou niks voor ons zijn. Maar Sam Gooris vindt het allesbehalve lastig. Of het nu voor ‘De Pfaffs’ is of voor ‘Expeditie Gooris’, er is niet een dag dat Sam geen zin heeft in camera’s.

“Wij hebben geen last van die mannen. Voor mijn verjaardag werd er 's ochtends vroeg in onze slaapkamer gefilmd. Dan voel je je een beetje ongemakkelijk, maar dat is dan ook alles. Het helpt natuurlijk wel dat het al drie jaar dezelfde ploeg mensen is die met ons gezin mee op vakantie gaat. Sam en ik beschouwen hen intussen zelfs als vrienden. Shania en Kenji kunnen het ook prima met de crew vinden”, zegt Kelly in Tv Familie.

Niet alleen in Vlaanderen is iedereen fan van Sam Gooris, ook bij onze noorderburen zijn ze dol op de zanger en entertainer.

“Maar Sam is eigenlijk nauwelijks bezig met die populariteit. Zijn aandacht gaat veeleer uit naar wat we die avond gaan eten. Als je elke dag bezig bent met de vraag of mensen je wel of niet leuk vinden, wordt je leven veel te vermoeiend. Niet iedereen kan jou tof vinden, en ook jij kunt niet iedereen waarderen. Sam is niet iemand die zich zal inspannen om haters te overtuigen om fan te worden, maar als mensen Sam bewonderenswaardig vinden? Leuk.”