.
Kenji Gooris, Shania Gooris
vrijdag 3 februari 2023

Kenji Gooris: “Dan moet ik al geluk hebben”

Hij wil dat samen met Shania doen

Net zoals hun ouders Kelly Pfaff en Sam Gooris, zijn ook broer en zus Kenji Gooris en Shania Gooris onafscheidelijk. Al sinds ze klein waren trokken ze vaak met elkaar op en genoten ze van elkaars gezelschap tijdens het spelen.

“Of het nu met poppen of met autootjes was, als kind speelden wij altijd samen. Kenji had GI Joe speelgoed en ik Barbies. En die actiefiguren en barbiepoppen vonden het ook leuk om samen te spelen. Ik had een barbiehuis. Maar omdat ik toen al door interieur gefascineerd was, maakte ik ook zelf barbiehuizen. Kenji liet ik dan mijn creaties ruïneren, ah ja hij was Gi Joe en moest de gevangen prinses komen redden”, lacht Shania in Tv Familie.

Net zoals voor iedereen in de hele wereld is ook voor Kenji en Shania een nieuw jaar gestart. En zoals het cliché zegt horen daar natuurlijk ook enkele goede voornemens bij.

“Ik wil vooral gezond blijven. Dat wil ik alvast in de praktijk brengen door wat meer te sporten. En af en toe gaan fitnessen met mijn zus. Maar dan moet ik geluk hebben dat ze nog niet vertrokken is tegen dat ik klaar ben om naar de fitness te gaan.”

En ook voor Shania is een goede gezondheid voor zichzelf, haar broer, ouders en de hele familie erg belangrijk. “Net als het onderhouden van goeie vriendschappen. En dat Kenji en ik in 2023 een even fijn leven mogen hebben als in 2022.”

Bio van Kenji Gooris en Shania Gooris