.
Kim Kay
dinsdag 17 september 2024

Kim Kay haalt uit naar John Terra

Het zit diep

In Dag Allemaal haalt Kim Kay deze week uit naar John Terra. Die had het vorige week in het weekblad zijn mening over de mogelijke comeback van Kim Kay.

De zangeres van weleer wil terug gaan zingen, vanuit een rolstoel dan wel want de zangeres moet haar beide benen laten amputeren.

Kim Kay heeft het over de moeilijkheden die zij als jonge zangeres ervaarde. Ze had dan ook geen ervaring. “Er zijn grenzen overschreden, langs beide kanten. Maar mensen maken fouten, ik ook, dus ook dit is oké”, reageert Kim Kay.

“Op een bepaald ogenblik is er geen oog meer voor de persoon maar wordt men gereduceerd tot een product”, lezen we in de brief die Kim Kay aan Dag Allemaal bezorgde.

Kim Kay was een gevoelig iemand, ze worstelde destijds met anorexia en een gebrek aan zelfvertrouwen, tegen dat laatste blijft Kim Kay vandaag de dag nog altijd vechten.

De zangeres streeft nieuw geluk na, maar of ze als zangeres gelukkig zal worden is nog maar de vraag. De tijden zijn veranderd, zit er iemand nog te wachten op nieuwe muziek van Kim Kay? Een vraag die de zangeres zichzelf zeker moet stellen.

Bio van Kim Kay en John Terra

Meer Over:

Kim Kay John Terra