.
Kim Van Oncen
vrijdag 5 juli 2024

Kim Van Oncen: “Dat nastreven is niet realistisch” 

Dat lukt gewoon niet 

Ondanks dat Kim Van Oncen en haar partner Niels De Jonck niet zoveel tijd voor elkaar hebben, zijn de twee toch al dertien jaar samen. Ze vormen een goed team en steunen elkaar in hun dromen en doelen.

“We beseffen dat een relatie hoogtes en laagtes kent. Ik zie bij veel mensen paniek als het even slechter gaat, zeker als je al lang samen bent. Als Niels en ik een dag niet gediscussieerd hebben, is er iets mis. Af en toe zeg ik tegen hem: 'Deze week voelde ik het niet, ik vond je irritant.' Wat niet wil zeggen dat ik niet verschrikkelijk veel van hem hou. Wij kunnen gewoon brutaal eerlijk tegen elkaar zijn, overgoten met zwarte en cynische humor. Lachen is heel belangrijk in een relatie”, zegt Kim eerlijk in Story.

Als het even niet goed gaat in je relatie, denk je al heel snel dat het ergens anders misschien beter is. Maar is dat ook echt zo?

“Niels en ik sturen elkaar vaak verhalen door van koppels die samen oud worden, met als onderliggende boodschap: ik wil dat ook. Maar we weten evengoed dat continue verliefdheid nastreven gewoon niet realistisch is. Ik hoop dat mensen niet om zulke redenen uit elkaar gaan. Niels en ik blijven voor elkaar kiezen, ook al gaat het soms eens minder goed of erger ik mij aan bepaalde kantjes. Onze relatie is niet perfect, maar er is een stevige basis.”

Bio van Kim Van Oncen

Meer Over:

Kim Van Oncen