.
Kim Van Oncen
zondag 26 juni 2022

Kim Van Oncen: "dit wil ik veranderen"

Het goede voornemen van Kim Van Oncen.

Voor veel vrouwen en jonge meisjes is actrice Kim Van Oncen een rolmodel. Ze ziet er goed uit, ze is altijd goed gezind en ze heeft een carrière om jaloers op te zijn. Maar zelfs Kim heeft haar slechte gewoontes, waar ze graag iets aan wil veranderen.

“Ik zet soms echt te weinig stappen op een dag en dat probeer ik nu te compenseren door ’s avonds nog een lange wandeling te maken met de hond. In de zomer lukt met dat wel veel beter dan in de winter”, lacht Kim in Story.

Ook het gezin en de relatie van Kim is iets om jaloers van te zijn. Haar man Niels is ontzettend romantisch en verrast zijn partner al eens graag.

“Het meest romantische dat hij ooit al gedaan heeft is het verstoppen van een armbandje in een hikegebied. Ik kreeg een schatkaart en toen we erna samen gingen hiken, moest ik die volgen en lagen er op stopplaatsen lieve briefjes en hints naar de volgende plek. Op de eindbestemming hing een koker van een rots te bengelen met daarin een armbandje met een mooi tekstje in gegraveerd.”

Met Niels heeft Kim twee kinderen en dat is een heus karwij. Ook al probeert ze een geduldige mama te zijn. “Ik kan wel kwaad worden als ze niet beleefd of dankbaar zijn. Stella en Jack krijgen veel, maar ze moeten het ook beseffen. Verwende uitspraken pik ik niet.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kim Van Oncen

Meer Over:

Kim Van Oncen