.
Kim Van Oncen
zondag 8 mei 2022

Kim Van Oncen over Vlaamse zanger: “I love him”

"Het is zo'n lieve, klassevolle en grappige man."

Actrice Kim Van Oncen nam onlangs deel aan het programma 'De Verraders' op VTM. In het programma werden BV's geconfronteerd met 2 verraders, die moesten proberen om hun opdrachten te saboteren.

Kim laat zich erg positief uit over haar collega-kandidaten in het programma. “Veel van hen kende ik nog niet persoonlijk, maar daar bracht 'De Verraders' verandering in”, vertelt ze in TV Familie.

Van één iemand werd ze zelfs fan na het programma. “Ik kende hem niet persoonlijk, maar door tijdens de opnames met hem te praten is daar zeker verandering in gekomen en nu ben ik fan”, aldus Van Oncen.

“Het is zo'n lieve, klassevolle en grappige man”, laat ze zich over hem ontvallen. “In een groep zorgt hij niet alleen voor vertrouwen maar brengt hij ook leven in de brouwerij. Een echte sfeermaker, maar zo kent iedereen hem wel”. Maar over wie heeft Kim Van Oncen het nu precies?

Kim heeft het natuurlijk over Bart Kaëll. De Vlaamse schlagerzanger kreeg veel respect van zijn collega-BV's na het opnemen van 'De Verraders'. Zijn kalme persoonlijkheid bleek vaak een rots in de branding waar andere kandidaten konden op terugvallen. Dat maakte hem erg populair binnen de groep.