.
Kim Van Oncen
dinsdag 1 februari 2022

Kim Van Oncen verdrietig: “ze is er in mijn gedachten altijd bij”

Ze vergeet haar dochtertje nooit

Kim Van Oncen en haar vriend Niels zijn de trotse ouders van twee vrolijke kinderen Stella en Jack. Maar eigenlijk hebben Kim en Niels nog een derde kindje, Pippa. Pippa werd jammer genoeg door geboren. “Ik heb toen heel veel verdriet gehad. Maar op een bepaald moment moet je verder met je leven. Het heeft geen zin om constant verdrietig te blijven.”

Ondertussen is dat 5 jaar geleden en hebben ze hun verdriet een plaats kunnen geven. “In mijn gedachten is Pippa er altijd bij. Ze gaat mee op pad en stuurt me in de beslissingen die ik neem. Dankzij haar sta ik ook helemaal anders in het leven. Ik leef meer in het heden, ik kan beter relativeren, ik zeg makkelijker ‘nee’, ik omarm nog meer mijn geluk... En daar ben ik Pippa heel dankbaar voor”, klinkt het emotioneel bij Kim in Story.

Natuurlijk zijn er nog momenten waarop Kim net iets vaker aan Pippa denkt dan anders. “Zeker op moederdag of op haar geboortedag. Dan komen er wel eens traantjes, dan moet het er even uit en kan ik weer verder. Ik probeer mijn emoties zoveel mogelijk te uiten. Dat is gezond. En praten helpt ook.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kim Van Oncen

Meer Over:

Kim Van Oncen