.
Kim Van Oncen
maandag 14 oktober 2024

Kim Van Oncen: “Voor een show ga ik all the way”

Maar thuis…

Kim Van Oncen is nu heel erg met mode en fashion bezig en heeft zelfs haar eigen kledinglijn bij JBC. Maar dat staat in groot contrast met vroeger. Kim is nooit echt een meisje meisje geweest.

“Ik heb nooit met poppen gespeeld. Kreeg ik al eens een barbie, dan knipte ik het haar eraf. Ik zocht liever naar wormen in de tuin. Of ik speelde in het slijk, daar maakte ik muurtjes mee. Een echte tomboy was ik. Altijd kwam ik zwart en met gaten in de kleren thuis. Mijn moeder moest elke avond het vuil van onder mijn nagels schrobben. Mijn dochter is ook zo”, lacht ze in De Morgen.

De drang om te entertainen, die heeft ze wel altijd gehad. Kim kende geen schaamte en ze kreeg een kick van applaus. En ook dat is niet overgegaan. Al mag dat applaus geen graadmeter zijn om gelukkig te kunnen zijn.

“Mijn relatie en mijn kinderen, dát is wat telt. Die dualiteit tussen kwajongen en entertainer zit trouwens zit nog steeds in mij. Thuis en in de supermarkten die ik met mijn broer uitbaat, loop ik rond in jeans en sneakers. Voor een show op tv ga ik all the way.”

Bio van Kim Van Oncen

Meer Over:

Kim Van Oncen