.
Kim Van Oncen
maandag 18 juli 2022

Kim Van Oncen: “Ze dachten dat we vervangen waren”

Er staat een nieuwe groep klaar

‘Dertigers’ met Kim Van Oncen en Yemi Oduwale in de hoofdrollen, dat zit erop. Maar volgend jaar staat alweer een nieuwe lading dertigers te trappelen, klaar voor een nieuw seizoen van het populaire programma.

Daar is actrice Kim Van Oncen heel benieuwd naar, al hoopt ze dat er niet te veel verwarring ontstaat.

“Mensen spraken mij aan: ‘Hebben ze jullie gewoon vervangen?’ Terwijl het toch volledig andere personages zijn en een volledig andere locatie. Het verhaal start weer van nul en ik hoop dat mensen duidelijk begrijpen dat het iets anders is”, zegt ze in Dag Allemaal.

Kim is blij dat er een nieuwe groep dertigers komt en niet dat ze wordt vervangen. “Stel dat een andere actrice Saartje zou spelen, dan zou ik dat wel ongelooflijk vreemd vinden. Die is van mij! Dat personage ligt me heel na aan het hart”, lacht ze.

Dat er na vier seizoenen een einde kwam aan de eerste groep ‘Dertigers’ is een beslissing die ze allemaal samen hebben gemaakt. “Hoe tof het ook was om met zo’n vriendengroep te werken, ’t is verstandig om te stoppen op een hoogtepunt in plaats van tegen beter weten in verder te doen als je voelt dat je alles uit dat personage hebt gehaald.”

Bio van Kim Van Oncen

Meer Over:

Kim Van Oncen