.
News Image

Kinderwens Astrid in duigen door stress

Eerst zes jaar geen seks en nu geraakt ze niet zwanger.


Astrid Coppens is deze week één van de drie gasten in het programma Gert Late Night op VIER. Astrid dook woensdagavond in bed met James Cooke en het gesprek ging bijna volledig over den John, de ex van Astrid. Zowat alles wat we op tv te zien kregen was fake. Waren Astrid en John een gelukkig koppel? Absoluut niet, ook al lieten ze dat uitschijnen. Astrid doet in Gert Late Night haar boekje open over den John en ook over haar seksleven met hem. Nu ja, een seksleven dat er geen was want ze twee hadden zes jaar lang niet één keer seks met elkaar. James begrijpt maar niet waarom Astrid ooit voor John gevallen is. “Ik ben daar zeven jaar mee getrouwd geweest maar ik herinner mij daar niets meer van. Die heeft mij nooit graag gezien. Er is daar nooit liefde geweest. Nul, van hem. De laatste zes jaar van onze relatie hebben wij zelfs geen fysiek contact meer gehad. Zelfs zes jaar lang geen seks, maar echt niets. Ik had mij daar bij neergelegd”.

Astrid en den John leven nog steeds op voet van oorlog. Er is nog altijd de rechtszaak die loopt met als inzet geld, veel geld. Astrid kan straks letterlijk aan de grond zitten omdat den John een fortuin van haar vraagt. Die zaak zou mogelijk nog dit jaar behandeld worden maar als John zijn zin niet krijgt, dan kan hij in beroep gaan en kan het nog eens jaren duren vooraleer er een uitspraak komt. En die stress kan Astrid missen als kiespijn. Diezelfde stress zorgt er namelijk voor dat zij en Bram nog geen kind hebben. Astrid en Bram Coppens hebben een grote kinderwens, dat is geen geheim. Maar voorlopig laat de natuur het niet toe omwille van de stress.



Astrid Coppens voelt zich opgelicht door den John, in de zak gezet. “Waarom? Ik heb je zo gesteund, ik heb niets verkeerd gedaan,. Gewoon een goeie huisvrouw geweest”, gaat Astrid verder in haar gesprek met James.


Bio van Astrid Coppens

Meer Over:

Astrid Coppens

Bio van James Cooke