.
Glenn
zaterdag 13 april 2024

King Glenn wint Big Brother 2024

Opnieuw een Belgische overwinning!

De polls hadden het voorspeld: Glenn zou Big Brother 2024 winnen en het is uitgekomen, de man uit Stekene kwam tijdens de King & Queen week de secret room binnen en werd daar een duo met Ashley. Deze laatste werd vorige week door de kijkers naar huis gestuurd, maar de koning bleef, zag en overwon. Met 56.266 euro wint Glenn weliswaar de laagste jackpot in jaren, maar deze ervaring nemen ze hem niet meer af.

Het was al langer de droom van Glenn om aan Big Brother deel te nemen. Vorig jaar schreef hij zich in en hij werd geselecteerd. Glenn legde op zijn sloffen een parcours af waar velen jaloers op zijn. Zonder al te veel problemen wist hij zich voor de finale te plaatsen door te schitteren op de momenten die héél belangrijk waren.

Glenn had gezegd dat hij zijn vriendin ten huwelijk zou vragen mocht hij winnen, maar afgelopen week keerde hij zijn kar: hij zou ze wel ten huwelijk vragen, maar niet tijdens de finale. Glenn maakt van het aanzoek liever een uniek moment en iedereen gunt hem én zijn Rebecca dat.

Randy moest zaterdagavond als eerste het huis verlaten, goed voor brons in Big Brother en dat had hij nooit durven dromen. En wat gezegd van Alice? Zij werd toch mooi tweede. Alice gaat dan wel niet met de jackpot naar huis, maar zij heeft Big Brother van begin tot einde kunnen meemaken. Alice was er op dag 1 bij en op de laatste dag zat zij nog in het huis.


Big Brother 2024 zit erop, komt er nog een nieuwe editie? Dat is een logische vraag, maar het antwoord daarop geven was nooit eerder zo moeilijk. De kaarten in de media worden mogelijk serieus door elkaar geschud. DPG Media neemt RTL over en daardoor kan er werkelijk alles gebeuren. Mogelijk zal één en ander pas in de zomer van 2024 of zelfs nog later duidelijk worden.