.
News Image

Klaasje Meijer vertelt over haar toekomstplannen

Ze hoopt dat ze dat kan blijven doen

Wie dacht dat Klaasje Meijer in een zwart gat zou vallen na haar vertrek bij K3, die heeft het mis. Sinds haar vertrek heeft Klaasje niet stilgezeten en rolt ze van de ene aanbieding naar de andere.

En ook 2023 ziet er voor de voormalige K3-zangeres al veelbelovend uit. Zo staan er nog heel wat projecten op til.

“Er zijn wel wat tv-projecten waar ik nog niets over mag zeggen. Maar ik kan wel al verklappen dat ik eind februari te zien ben in ‘Avastars’, een Nederlandse talentenjacht met virtuele artiesten. En ik ga ook weer optreden met m’n dwarsfluit”, luidt het in Dag Allemaal.

‘Avastars’ is opnieuw een zangprogramma waarin Klaasje zal te zien zijn. Maar zelf wil ze niet bepaald doorbreken als solozangeres.

“Een soloalbum? Nee bedankt. Zo’n album moet vanuit’n innerlijk vuur komen, en dat voel ik nu nog niet. Muziek blijft wel een prominente rol spelen in mijn leven omdat ik ambassadeur ben van het Kinderprinsessengrachtconcert, een organisatie die kinderen inspireert om zelf (klassieke) muziek te maken. En als het kan wil ik binnen 5 jaar nog altijd artistiek bezig zijn en mezelf blijven uitdrukken als actrice, artiest en musicus.”