.
Koen Crucke
vrijdag 11 november 2022

Koen Crucke: “Dat is een luxeprobleem”

Hij moet nog eens onder het mes

Een tijdje geleden werd Koen Crucke geopereerd aan zijn oog. Om te voorkomen dat hij blind zou worden, moest er snel worden ingegrepen. Binnenkort is zijn tweede oog aan de beurt, wanneer zijn agenda het toe laat. Want het is erg druk voor Koen.

“Ik doe nog geregeld namiddagen voor senioren, begin december zijn er de Studio100 Rewind Party’s in het Sportpaleis, de kerstshows met Samson & Marie komen eraan… en ik geef eindelijk ook weer een kerstconcert in De Haan”, onthult Koen zijn plannen in Dag Allemaal.

De dag voor de operatie stond Koen nog in de opnamestudio en dat samen met nieuw jong talent: Jaydee Hill.

“Hij klinkt net zo goed als Michael Bublé. Bij ‘De Loftrompetten’ op Ment-TV gaan we een duet zingen en daarom hebben we ‘Perhaps Love’ opgenomen. Bij mijn Koenference-shows deze zomer in Gent, zong hij al een nummer. Dat is hem zo goed meegevallen dat ik hem ook gevraagd heb voor mijn kerstconcert.”

Een datum zoeken voor de tweede operatie wordt dus nog niet zo eenvoudig. “Ik hoop echt dat het in december nog kan, want in januari zouden Jan en ik graag een weekje naar Egypte gaan. Maar het is een luxeprobleem dat ik op mijn leeftijd nog overal gevraagd word. Als artiest streelt dat natuurlijk mijn ijdelheid.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Koen Crucke en Michael Bublé