.
Koen Crucke
zaterdag 27 juli 2024

Koen Crucke: “De bazen denken er anders over” 

Het is over en uit 

Koen Crucke is nog altijd niet te spreken over de manier waarop hij en Walter Baele uit ‘Samson & Marie’ zijn gezet. De twee waren van de ene op de andere dag afgeschreven, al bleef de deur van Studio 100 wel nog op een kiertje staan.

Ook Marie Verhulst gaf Koen hoop, dat hij misschien een volgende keer wel opnieuw zou mogen meedoen. Het hing allemaal af van de scenario’s die Viktor Verhulst bleef bedenken voor de kerstshows en televisiereeks.

Maar dit jaar schreef Viktor helaas geen scenario’s met Meneer Spaghetti en Van Leemhuyzen. En dus zullen ze ook dit jaar niet te zien zijn in de kerstshows.

Koen lijkt wel getroost te worden met een verschijning in ‘De Verhulstjes’. Hij zal te zien zijn tijdens het verjaardagsfeestje van Viktor, een van zijn beste vrienden.

En tegen beste vrienden kan je alles zeggen en dat heeft Koen ook gedaan. “Ik heb het gezegd tegen Viktor, maar hij beslist er natuurlijk niet alleen over. Van Marie weet ik dat ze me ook zéér graag in de show wil. Ze pinkte zelfs een traantje weg toen duidelijk werd dat ik niet meer zou meedoen. Tja, de bazen denken er blijkbaar anders over. En dan doel ik niet op Gert. Met hem hing ik onlangs nog uren aan de toog. We amuseren ons altijd te pletter.”

Bio van Koen Crucke

Meer Over:

Koen Crucke