.
Koen Crucke
woensdag 21 juni 2023

Koen Crucke: “Ik was niet onbelangrijk hé”

Hij is er nog altijd niet goed van

Nieuwe bazen, nieuwe wetten, dat merkte ook Koen Crucke een tijdje geleden toen hij te horen kreeg dat hij niet meer mee mocht doen met ‘Samson & Marie’. Hij steekt zijn ontgoocheling ook niet onder stoelen of banken.

“Het draait vaak om budgetten, die jonge bazen hebben daardoor veel stress”, begint Koen in Dag Allemaal. Zijn collega Martine Jonckheere, die hetzelfde meemaakte, vult aan.

“En dus zitten ze na een paar maanden thuis met een burn-out. Terwijl wij ons werk altijd met heel veel plezier en passie gedaan hebben. Als je rimpels hebt, tel je niet meer mee. Maar er zijn toch ook oma’s nodig? Gelukkig zijn er ook bazen die beseffen dat je niet zomaar alle ouderen kan uitrangeren.”

In tegenstelling tot een soap kan je Alberto natuurlijk niet laten sterven. De kinderen mogen er geen trauma aan overhouden natuurlijk.

“Toen zijn exit bekend werd, belden alle showbizzjournalisten. En ‘De Afspraak’, maar ik had toen net een première. Ook in de Nederlandse kranten stond het. Het is niet dat ik onbelangrijk was in de reeks hé.”