.
Koen Wauters van Clouseau (2005)
vrijdag 5 augustus 2022

Koen Wauters: “Dat doe je niet zomaar”

Ze zitten boordevol plannen

Sinds enkele maanden zijn Koen Wauters en zijn zoon Nono de peters van het Kinderrevalidatiecentrum van het UZ Gent. De twee mannen steken het initiatief graag een hart onder de riem en zetten zich samen in om het revalidatiecentrum wat meer onder de aandacht te brengen.

“Dat we samen onze schouders onder dit project kunnen zetten, maakt het krachtdadiger en geeft het meer diepgang. Het is ook niet de eerste keer dat we zoiets samen doen”, vertelt Koen aan Story.

Peter worden van een organisatie, je doet het niet zomaar. Je leent niet alleen je bekende naam aan het peterschap, maar je moet je natuurlijk ook inzetten voor de organisatie.

“Wij gaan helpen om de dromen en projecten van de kinderen in het centrum waar te maken. Ze krijgen hier een heel goede begeleiding om naar hun gewone leven als kind terug te keren en daar willen we mee onze schouders onder zetten”, zegt Nono.

En er is meer, want er is ook het plan om een videoclip op te nemen. “Het Kinderrevalidatiecentrum gaat erin dansen, zingen en acteren, kortom iets waar ze echt naartoe kunnen leven. En ondertussen kunnen ze ook op een aangename manier revalideren.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Koen Wauters

Meer Over:

Koen Wauters