.
Koen Wauters
vrijdag 14 oktober 2022

Koen Wauters: “Dit is nog niet goed genoeg!”

Hij zit ondertussen niet stil

Als er één vaste waarde is bij ‘The Voice Van Vlaanderen’ dan is het toch wel Koen Wauters. Nog 2 seizoenen te gaan en hij is al 10 jaar coach bij het populaire programma.

“Ik weet niet in hoeverre er al van volgende seizoenen sprake is, maar mijn idee is: zolang ik het graag doe en ervoor word gevraag, zie ik geen reden om het niet te doen. Als ze op een bepaald moment zeggen: ‘Je zit hier al zo lang, ’t is tijd voor verandering en we gaan de anciens vervangen.’ Dan zal ik mij daarbij moeten neerleggen”, zegt Koen in Dag Allemaal.

Het is al een tijdje geleden dat Wauters nog een eigen programma heeft gehad op VTM, maar als we de zanger en presentator mogen geloven kan daar wel eens snel verandering in komen.

“Ik werk al een hele tijd met enkele productiehuizen aan drie, vier verschillende dingen. Ik heb al een pilootaflevering opgenomen waaruit we veel conclusies hebben getrokken. Waaronder: ‘Oei, dit is echt nog niet goed genoeg, terug naar de tekentafel.”

Maar we kunnen alvast uitkijken naar 2023 want dan heeft Koen iets klaar. “En dat zal hopelijk door iedereen enthousiast onthaald worden. Clouseau zal dan toch wat minder spelen, dus ik heb veel tijd om tv te maken.”