.
Koen Wauters van Clouseau
dinsdag 31 januari 2023

Koen Wauters: “Het is niet verkeerd om dat te doen” 

Maar evident is het ook niet 

Iedereen die iets te maken heeft met televisie, radio en andere media was door het dolle heen dat er opnieuw mediaprijzen, ‘Kastaars’, werden uitgereikt. Eindelijk was het nog eens tijd om ook al deze mensen in de bloemetjes te zetten.

“Ik vond het jammer dat de Televisiesterren gestopt waren, iets wat vijf jaar geleden nochtans een instituut was. Het is een mooie gelegenheid om mensen voor en achter de schermen in de bloemetjes te zetten. En elke kans om een spektakelshow te tonen is tof”, klinkt het bij Danira Boukhriss in Gazet van Antwerpen.

Ook Danira’s medepresentatoren Gert Verhulst en Koen Wauters zijn laaiend enthousiast over de nieuwe mediaprijzen.

“Het is niet verkeerd om één keer per jaar samen een feest te doen. Destijds had je het Gouden Oog, iets waar iedereen bijna een heel jaar naar uitkeek. Ik was al jaren aan het lobbyen om zoiets opnieuw te doen. Maar het is niet evident om iedereen op één lijn te krijgen. Geen enkele zender wil met niets naar huis gaan. Dat ligt gevoelig”, zegt Gert.

Danira, Gert en Koen Wauters wonnen doorheen de jaren samen ook al heel wat prijzen. Al is er eentje Koen altijd bijgebleven. “Ik heb twee Gouden Ogen gewonnen, waaronder eentje voor tv-persoonlijkheid. En dat was wel speciaal want Luc Appermont won die allemaal. Ik had nooit gedacht om Luc te verslaan, maar het kon dus toch. Dat Gouden Oog staat nu ergens in de trappenhal bij mijn ouders.”

Bio van Koen Wauters en Danira Boukhriss