.
Koen Wauters
maandag 17 oktober 2022

Koen Wauters: “Ik vond dat een aparte keuze”

Hij wordt niet de opvolger

We werden al even warm gemaakt voor het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ door de aankondiging van de nieuwe presentator: Jens Dendoncker. Voor velen een goede keuze, voor Koen Wauters een misschien ietwat vreemde keuze.

“Dat was echt iets voor mij geweest, maar mocht ik dat doen, zou het bijna evident zijn: ‘Tuurlijk, Koen neemt het over van Niels!’. Ik vind het goed dat ze verder gedacht hebben en voor Jens zijn gegaan. Op het eerste zicht vond ik het een wat aparte keuze, maar Jens zat ook al in het speurdersteam en ik denkt dat hij dat op zijn geheel eigen, guitige manier gaat doen”, zegt Koen in Dag Allemaal.

Nu Koen niet de presentator wordt van het programma, kunnen we hem misschien wel ontmaskeren terwijl hij in zo’n pak zit. Al lijkt de kans klein.

“Ik denk dat ik snel herkend zou worden. Dan toch liever programma’s presenteren die meer persoonsgebonden zijn. Niks tegen formats, maar ik haal toch het meeste plezier uit zaken als ‘Over Winnaars’, ‘Project K’ en ‘Wauters Vs. Waes’.”