.
Koen Wauters
zaterdag 13 mei 2023

Koen Wauters oorzaak van relatiebreuk Niels Destadsbader? 

“Heel wat mensen verloren” 

De relatie van Niels Destadsbader is opnieuw op de klippen gelopen. Een echte reden is nergens terug te vinden en ook Niels zelf is zeer karig met uitleg. Hij vertelt wel over zijn pluszoontje, die hij door de breuk ook niet meer ziet. “Da’s een trauma extra, hé.”, aldus Niels aan Dag Allemaal.

Ook zijn carrière en de keuzes die hij destijds hiervoor maakte, hebben gezorgd voor heel wat liefdesleed. Zo kwam hij ooit te laat op het huwelijk van de broer van zijn toenmalige vriendin omdat hij last minute had ingesprongen voor een optreden.

“Twee dagen daarvoor had niemand minder dan Koen Wauters me dat gevraagd. Ik was een prille twintiger, zo’n kans krijg je niet elke dag. Dat soort beslissingen hebben me gebracht waar ik nu sta”, vertelt Niels openhartig.

“Ik ben daardoor immers heel wat mensen verloren onderweg en heb enkele relaties zien sneuvelen”. Maar hij heeft eruit geleerd, zegt hij zelf aan Dag Allemaal.

“Onlangs is een vriend getrouwd. Toen heb ik aan mijn management gezegd: ‘Nee, dat optreden die dag kan ik niet doen, mijn vriend trouwt maar één keer”.