.
Leah Thys in Thuis
zaterdag 26 augustus 2023

Komt er een einde aan ‘Thuis’?

Fans vrezen van wel

Er heerst wel wat paniek bij de fans van ‘Thuis’. Zij vrezen dat er binnenkort een einde komt aan hun favoriete soap. De reden? Iedereen zet zijn inboedel te koop. Er circuleren enkele foto’s op een forum die dat bevestigen.

Maar waar de één het negatief bekijkt, bekijkt de andere het positief. Zo merkt een fan ook op dat de schade in het huis van Simonneke en Frank bijna is hersteld na de brand die ze hebben gehad. Zo zie je op enkele foto’s dat de woning die in de reeks volledig vernield is, momenteel in de stellingen staat voor renovatie- of verbouwingswerken.

Maar de verwarring en onrust is niet nodig, zo blijkt. De foto’s werden genomen op een tweedehandsmarkt die plaatsvond in de straat waar de ‘Thuis’-ploeg vaak filmt. Iets wat op de website van de gemeente Ternat werd aangekondigd als ‘rommelmarkt in de historische Dreef van ‘Thuis’, schrijft Tv Familie.

De spullen die daar te koop waren, hebben niks met de serie te maken. Het waren eigendommen van de echte bewoners van die huizen in de bekende straat.