.
Kristel Verbeke
woensdag 7 augustus 2024

Kristel Verbeke: “Er is één grote valkuil bij vakanties”

Ze geeft veel tips

De trouwe luisteraars van Radio 2 hebben ongetwijfeld wel al eens een aflevering gehoord van ‘WinWin’, het nieuwe consumentenprogramma van de zender. Daarin geeft onder meer Kristel Verbeke tips, ook wat vakantie betreft.

“Er is voor veel mensen één grote valkuil: als je je vakantiebudget bepaalt, vergeet dan niet dat je ook ter plekke veel opdoet: parkeerkosten, vervoer ter plekke, uiteten gaan... Als je dat vooraf niet budgetteert, blijf je met een financiële kater achter. Soms is een pakketreis goedkoper, maar soms ook niet, en dan huur je beter zelf een appartementje”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Kristel staat deze zomer in de nieuwe theaterkomedie van de Sven De Ridder Compagnie. En op vlak van vakantie is Sven toch nog een beetje van de oude stempel.

“Ik ben klant bij een ongelooflijk reisbureau, waar een lieve mevrouw die mij al jaren kent voor mij een reis uitstippelt op maat van mijn budget. Ik ben niet zo'n fan van zelf vliegtuigtickets boeken. Ik heb de indruk dat als je een paar uur later weer gaat kijken op die site, de vliegtickets of hotelkamers duurder geworden zijn.”

Bio van Kristel Verbeke

Meer Over:

Kristel Verbeke