.
Kristel Verbeke
zondag 16 juni 2024

Kristel Verbeke: “Het ligt me vaak gewoon niet” 

En dan slaat ze het aanbod af 

Kristel Verbeke was het natuurlijk gewend met K3 om voor volle zalen op te treden. Nu staat ze ook nog geregeld op een podium, maar dan als actrice in het theater. En ondanks dat ze het allemaal wel gewoon is, is er toch nog altijd een beetje stress.

“Maar dat zorgt voor een zekere focus. Het is nu de derde keer dat ik meespeel in een komedie van De Sven De Ridder Company en dan groeit je zelfvertrouwen ook wel, omdat het team in jou gelooft. En het publiek amuseert zich, zij hebben mijn komische kantje omarmd. Met ouder worden vind ik het belangrijk om alleen nog maar dingen te doen waarvan ik weet dat ik ze kan. Al mag daar zeker nog eens een uitdaging bij zitten”, zegt Kristel in Story.

Kristel krijgt niet alleen aanvragen van Sven De Ridder natuurlijk, maar ook van andere producties. Toch past ze daar heel vaak voor.

“Vaak ligt het mij qua thematiek niet helemaal of is het in combinatie met zang, en die drang voel ik niet meer. Intussen ben ik ook bezig met televisie. Het hoeft ook niet allemaal tegelijk, want dat geeft dan weer stress. Ik laat me niet meer opjagen.”

Bio van Kristel Verbeke

Meer Over:

Kristel Verbeke