.
Kristel Verbeke
dinsdag 9 juli 2024

Kristel Verbeke: “Ik ben niet de grappigste”

Maar hij moet wel vaak lachen 

We zien Kristel Verbeke allemaal nog als jong meisje zingen en dansen bij K3. Dat jonge meisje van toen is ondertussen een vrouw van bijna vijftig.

“Mijn grootste schrik was toen mijn man vijftig werd. Dan dacht ik: als alles goed meezit, zit je in de helft van je leven. Dat vond ik wel een ding. Maar voor mezelf niet. Ik ben gelukkig en gezond, onze dochters doen het goed. Ik heb weinig om me zorgen over te maken. Ik ben vooral heel dankbaar dat ik vijftig mag worden”, geeft ze toe in Story.

Kristel wordt bijna 50, maar is professioneel nog altijd druk bezig. Zo speelt ze deze zomer mee in het komische theaterstuk ‘Hoog In De Lucht’. Humor vindt Kristel erg belangrijk in haar leven.

“Ik ben iemand die graag lacht. Als ik 's avonds in de zetel zit, zal ik vaak een komische film of serie opzetten om te relaxen. Humor helpt ook om te relativeren of de dingen wat behapbaar te maken. Al leven we in een tijd waarin er weinig is om vrolijk van te worden...Ik weet van mezelf ook dat ik niet de grappigste ben. Mijn man moet wel altijd lachen als ik onnozel aan het dansen ben of als mijn haar alle kanten op staat. We lachen veel af.”

Bio van Kristel Verbeke

Meer Over:

Kristel Verbeke