.
Kristof Goffin in Dertigers
zaterdag 22 juli 2023

Kristof Goffin: “Ik kom daarvan helemaal tot rust”

Hij heeft geen kinderen

Kristof Goffin heeft nog nooit gevoelens gehad voor een meisje of vrouw. Ook niet toen hij nog een puber was. Hij heeft het geprobeerd, maar hij vond het vooral ongelooflijk vies.

“Ik heb wel geflirt met meisjes, maar tijdens iets wat mijn eerste kus moest worden, stak dat meisje haar tong in mijn mond en dat vond ik zo vies. Voor het eerst een jongen zoenen voelde dan weer als thuiskomen. Ik ben wat ze een ‘golden gay’ noemen: een homoseksuele man die nooit seksueel contact heeft gehad met een vrouw en alleen via de geboorte in contact is geweest met een vagina”, lacht Kristof in Tv Familie.

Kinderen heeft Kristof niet, maar hij is wel een beetje een plantenpapa. Tijdens de lockdown is hij veel planten beginnen kopen en wie nu bij Kristof binnenkomt, komt terecht in een groene oase.

“Het zijn mijn baby’s. Ik verzorg ze met liefde – door ze te verpotten – en soms komen er zelfs kindjes van. Niks zo leuk dan verstekken. Van mijn planten water geven kom ik dan weer helemaal tot rust. En ik word ook gelukkig van tegen mijn planten te praten.”

Bio van Kristof Goffin

Meer Over:

Kristof Goffin