.
Kristof Goffin in Dertigers
donderdag 30 december 2021

Kristof Goffin krijgt te maken met negatieve reacties: “ik probeer er niet op te reageren”

Achter een scherm durven mensen alles

De eerste aflevering van 'Dancing With The Stars' liet een wrange nasmaak achter bij Lotte Vanwezemael. De knappe seksuologe werd na de aflevering slachtoffer van bodyshaming en kreeg lelijke opmerkingen over haar gewicht te verwerken. Onbegrijpelijk voor velen.

“Ik word daar ontzettend kwaad van”, reageert ‘Dertigers’ acteur Kristof Goffin in Tv Familie. “Je moet mensen laten zijn wie ze zijn. Zeker in deze tijden, waarin iedereen het wat moeilijker heeft. Het programma gaat trouwens over dansen en over niets anders.”

De reacties vallen voor Goffin niet goed te praten en hij vraagt zich af hoe mensen face to face zouden reageren. “Het is achter een scherm altijd makkelijk om kritiek te geven. Ik kreeg zelf ook al negatieve reacties, maar ik probeer die niet te lezen. Maar het is soms sterker dan mezelf. Er verschijnen af en toe posts over hoe ik acteer of over mijn geaardheid. Ik zet dat van me af, maar er blijft altijd iets hangen. Erop reageren doe ik wel niet, dat maakt het alleen maar erger.”

Bio van Kristof Goffin

Meer Over:

Kristof Goffin