.
News Image

Kurt Defrancq repeteert nieuwe monoloog

Kurt Defrancq met monoloog in Fakkelteater. 


Gerrie van Rompaey (bekend als scenariste van o.a. ‘Safety First’) en Lucas Coesens, schreven een tragikomische monoloog waarin Kurt Defrancq een bijzondere reis maakt naar De onderkant van de hemel. Sébastien De Smet regisseert deze bijzondere monoloog die vanaf 1 oktober te zien is in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater.
Ferre is een durfal, een doener, niet gemaakt om in zijn bed te sterven. Een ja-zegger, die nergens voor terugdeinst. André (zeg maar Dré’ke), is in alles zijn tegenpool. Studiebol, ja, hondstrouw, ja, nen denker! Maar als ge nooit eens een marathon loopt of ’t kanaal overzwemt, zijt ge dan wel een echte man? Ferre krijgt een mentale dreun als zijn madam het afbolt. “Watte? Bijlange niet, ik ben blij dat ik ervan af ben!” Zijnen Dré weet wel beter en daagt hem uit. Een straffere stunt, nog hoger gegrepen en eindelijk, eindelijk: een driedubbele vermelding in het Guinness Book of Records. Da’s zeker dat, Ferre is een JA-zegger! En dan, moederziel alleen in de kleine capsule, met een enorme heliumballon op weg naar de rand van de ruimte, daar, aan de onderkant van de hemel... komt Ferre zichzelf tegen.
Tickets: kunnen online gereserveerd worden via de webshop van www.fakkeltheater.be, telefonisch via 070 246 036 en tevens aan de kassa van het Fakkeltheater, Reyndersstraat 7 te 2000 Antwerpen.
Data: 1, 8 en 9 oktober 2016 27 november 2016 22 en 23 december 2016 19 januari 2017

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kurt Defrancq

Meer Over:

Kurt Defrancq

Bio van Safety First

Meer Over:

Safety First