.
Kurt Rogiers in Familie
woensdag 23 november 2022

Kürt Rogiers: “Dat zou ik niet kunnen verdragen”

Ze verschillen heel erg van elkaar

Het gezinnetje van Kürt Rogiers lijkt bijzonder perfect. Kürt en zijn vrouw Els zijn al 25 jaar samen en dochters Merlijn en Lola groeien op tot twee volwassen, zelfstandige vrouwen die iets willen maken van hun leven.

En hoewel Els en Kürt al 25 jaar samen zijn, genieten ze nog elke dag opnieuw van elkaar. “We zijn mensen die heel voorzichtig zijn voor valkuilen in een relatie. Els en ik zien die op tijd aankomen, waardoor we nog nooit zware stormen hebben meegemaakt. Ook omdat we babbelaars zijn. We spreken heel snel dingen uit, ook irritaties, en dat helpt veel. Roepen doe ik trouwens nooit”, geeft Kürt als tip in Story.

En dat is een groot contrast met zijn personage Lars Dewulf in ‘Familie’. Het contrast tussen het personage en de acteur kan niet groter zijn.

“Dat personage staat zo ver van mij. Het turbulente leven dat hij leidt, ik zou dat niet kunnen verdragen. En mocht ik het libido van Lars hebben, dan zou ik heel ongelukkig zijn. Die jager, die tijger. Ik ben dat ook wel, maar ik heb het meer onder controle. In vergelijking met Lars ben ik een heel saaie mens.”

Heel wat vrouwen vinden Rogiers na al die jaren nog altijd een erg knappe man en we moeten het toegeven, Kürt ziet er nog geen 51 jaar uit. “Ik vind het wel fijn om ouder te worden, terwijl ik soms wel eens denk dat dat vroeger vlotter ging. Maar ik ben blij met hoe ik aan het opdrogen ben. Trouwens, grijs is het niet pornoblond voor mannen. Grijs word je niet, je verdient het.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kürt Rogiers

Meer Over:

Kürt Rogiers Familie