.
Michiel De Meyer, Ruth Beeckmans, James Cooke, Gert Verhulst, Karen Damen, Ianthe Tavernier
maandag 22 juli 2024

Lachsalvo's aan de lopende band in de Gert & James ZomerRevue

Een zomerse avond glitter en humor

“Alles voor de show”, zongen Gert & James, en ze hebben niet gelogen. Ze haalden zondagavond echt alles uit de kast, om het publiek een onvergetelijke première van de Gert & James ZomerRevue te bezorgen.

Samen met sidekicks Karen Damen, Ruth Beeckmans, Ianthe Tavernier en Michiel De Meyer gaven Gert en James het beste van zichzelf op het podium van het Studio 100 Theater De Panne. Het werd een wervelende glamoureuze show met live muziek, hilarische sketches en een groots ensemble. Bulderlach, schaterlach of een gniffellach, het publiek kon de humor smaken.

De Gert & James ZomerRevue heeft het allemaal: van country-medley tot Will Tura-medley, lachen op de begrafenis van James Cooke en een groots dansensemble met de niet te vergeten pluimen. De perfecte cocktail voor een ontspannende zomeravond, vol entertainment, aan de kust.

De ZomerRevue is vanaf 21 juli 2024 exclusief te zien in het Studio 100 Theater De Panne. Het is dé show voor nieuwsgierigen om kennis te maken met het genre revue, weliswaar in een modern jasje. Ambiance met een glamoureus tintje, perfect te combineren met een diner in de foyer van het theater of een overnachting in het Plopsaland Theater Hotel.

Gert Verhulst - “We keken er al zo lang naar uit, en het werd één groot feest. In deze voorstelling hebben we ons helemaal kunnen uitleven in het beste dat het genre te bieden heeft. Het was gewoonweg genieten, samen met deze toppers op het podium en het publiek dat heerlijk enthousiast reageerde. Ik kijk enorm uit naar de volgende voorstellingen.”

James Cooke - “De mensen in de zaal gingen letterlijk uit hun dak, wat een zalige avond hebben wij beleefd! De livemuziek van onze XL-band en een fantastisch ensemble maakten het helemaal af!”

De Gert & James ZomerRevue zal nog tot en met zaterdag 17 augustus te zien zijn, exclusief in het Studio 100 Theater De Panne. Tickets & info: zomerrevue.live. En geloof ons maar: dit is echt topamusement!